Stilte

Geplaatst: 16/03/2014 in Algemeen

Ik heb hier al heel lang niets meer gepost zie ik. Dat komt niet omdat ik de tweeling (en familie) niet meer bezoek, integendeel. Ik ben er nog altijd 1 keer per week. Ik zie genoeg, maar ik heb de laatste tijd alleen maar af en toe een filmpje op Youtube gezet. Foto’s maken binnen gaat me niet goed af.

Ik zie de tweeling goed groeien en zie veel andere dingen, maar heb steeds niet de tijd genomen om daarover hier te posten. Daar gaat verandering in komen.

Wat ik nu heb gedaan is een bestaande post aangepast. Na mijn laatste post (17/10) zijn er namelijk nog 2 baby’s geboren.Op 24 oktober 2013 beviel Makoua van haar eerste kind (een maandje later dan de verzorgers berekend hadden). Op 23 november 2013 beviel N’Aika (een dochter van de zilverrug; hij is NIET de vader) van haar eerste kindje (een maand vroeger dan de verzorgers berekend hadden). Daarom heb ik nu ‘Wie is welke gorilla in Burgers’ Zoo’ aangepast met de namen, geboortedata en fotootje van de jongste twee. Binnenkort zal ik ook nieuwe foto’s plaatsen van Nukta en de tweeling; ze zijn al weer zo veranderd. En ergens in mei (of eerder of later) is er weer een baby bij als alles goed gaat.

Tot snel weer (beloofd!).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s