Genieten!

Geplaatst: 01/10/2014 in Algemeen

Ik geniet al heel lang van de prachtige groep in Burgers’, maar de laatste tijd wordt het alleen maar leuker en leuker. De interactie tussen de kleintjes onderling is ge wel dig. Ik moet vaak lachen en soms ben ik ontroerd als ik ze liefdevol met elkaar om zie gaan. Dat laatste (ontroerd) geldt vooral voor blikken tussen moeders en hun kleintjes. Gisteren ook weer. N’Irale was bij mama N’Aika aan het drinken en ondertussen zat N’Aika naar haar dochtertje te kijken met een blik die me deed smelten. Ik kan het niet uitleggen, maar geloof me: het sprak liefde uit. En niet alleen vanuit moeders kant, ook de kleine meid keek tijdens het drinken mama met intense liefde aan.

Heerlijk ook hoe die prachtige N’Irale (met haar heerlijk bekje, regelmatig laat ze haar tandjes zien; zo grappig) gisteren met de andere ukkies speelde.

Ik heb veel gefilmd, heel veel. Dat had ik op 23 september al in het binnenverblijf. Nog nooit had ik zoveel filmmateriaal. In totaal toen 1 uur en 35 minuten. Maar gisteren ben ik daar ver overheen gegaan. Ze zaten toen weer buiten. De werkzaamheden op het eiland waren klaar. Gisteren heb ik in totaal 3 uur en 8 minuten gefilmd 😮

Het wordt een fijne klus om daar ook weer de leukste momenten uit te halen 😉 Op dit moment ga ik nog 11 filmpjes van de 23e bekijken en de leukste bewerken om op youtube te plaatsen. Hopelijk vinden mijn volgers (1.405 abonnees op dit moment) dat niet vervelend 😉 En de andere mensen waar ik het mee deel (jij/jullie (?) als lezer) niet erg.

reacties
  1. Carla van Amerongen schreef:

    Lieve Cindy, schrik niet te hard als je weer naar Burgers’ komt, want baby S. , zoals jij de jongste gorillababy noemt, is zaterdag jl. overleden. Je hebt het wrsch al op Facebook gezien of via twitter meegekregen, maar ik wilde het je toch even laten weten. Jammer, hè?
    Gelukkig hebben we nu jouw filmpjes nog !
    Sterkte,
    Carla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s