Update 22-3-2015

Geplaatst: 22/03/2015 in Algemeen

Zo, dat was weer een tijd geleden. Ik ga nog altijd regelmatig naar de tweeling en familie en geniet en geniet, maar ik typ er nog maar weinig over. Dat probeer ik steeds wel te doen, maar dan doe ik weer andere dingen. Nu eindelijk weer eens een update. Over Shaila in dit geval.

Door de ziekte en later het overlijden van Shatilla mocht haar oudste dochter Shaila nog langer blijven. Zij zou in eerste instantie vorig voorjaar verhuizen, maar door omstandigheden bleef ze toch. Toen zou ze ‘voor het eind van 2014’ gaan verhuizen, maar ook dat gebeurde niet. Toen zou ze ‘binnenkort’ gaan verhuizen. Toen Shatilla echter ziek werd, had men gevraagd of ze nog mocht blijven voor haar moeder. Typisch: ze zou een dag voor het overlijden van haar moeder verhuisd zijn.

En nu is ze eindelijk ook verhuisd. Op dinsdag 10 maart jl. is ze vertrokken naar Zoo Heidelberg. Daar heeft ze – wat een Duitse gorilla fan me vertelde die er 21 maart op bezoek was – het hart van de 22 jarige zilverrug Bobo gestolen! Behalve Bobo wonen er twee andere volwassen vrouwtjes: ZsaZsa van 28 en N’Gambe van 14. Daarnaast woont het bijna 4 jaar oude zoontje Kwame van N’Gambe er.

De bezoekster had Shaila die dag veel zien paren met Bobo! Een paar quotes “Ik heb heel wat paringen gezien tussen haar en Bobo, die de grond aanbidt waar ze op loopt” en een andere quote ” Bobo gooit letterlijk (ik denk dat dat moet zijn ‘bij wijze van spreke’) bloemen overal waar ze loopt“. Tot de komst van Shaila was N’Gambe de nummer 1 van de zilverrug. Die baalt nu wel dat ze van haar troon is verstoten. Ik had dit wel verwacht. Shaila is een slimme meid die weet wat ze wil. En bovenaan haar prioriteitenlijstje staat ‘een eigen kindje’. Dat kan dus zomaar al over ± 8,5 à 9 maanden zover zijn! Ik ben blij voor haar. Ze zal de beste moeder zijn die er is. Zodra ze een kleintje heeft, ga ik bij haar op bezoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s