Tijd vliegt

Geplaatst: 15/06/2015 in Algemeen

14 juni 2013 … Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, maar het is gisteren twee jaar ervoor 😉

Ik heb het al vaker verteld: die dag waren mijn vriend en ik met het openbaar vervoer onderweg naar Burgers’ Zoo toe ik in de trein het nieuws las dat de dag ervoor een gorillatweeling geboren was.

Sindsdien volg ik ze intensief. Ik ga 1 keer per week naar ze toe. Een tijd is het maar eens per 1,5 à 2 weken geweest. Maar dat was noodzaak.

Zaterdag was ik er ook, op hun tweede verjaardag. Er gebeurde niks speciaals, maar iedere dag bij de gorillagroep in Burgers’ is voor mij al speciaal! Het is namelijk genieten met hoofdletters daar. Ik blog niet veel over ze, maar ik plaats wel veel filmpjes op Youtube. Nu loop ik wel een stuk achter, maar ben er druk mee bezig.

Het is genieten daar met de tweeling, maar ook met de andere drie ukken. Die 5 zijn zooooooooooo leuk. Of ze nu in hun uppie an het spelen zijn, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of alle vijf: het is genieten geblazen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En het wordt alsmaar leuker hoe ouder ze worden. De energie die ze hebben, zaaaalig gewoon!

Zoals gezegd, zaterdag niks speciaals voor hun verjaardag. Dat gebeurde bij hun eerste verjaardag wel, zie https://gorillatwin.wordpress.com/2014/06/14/eerste-verjaardag/. Papa stal toen de show 😉

Goed, meer zinnigs heb ik niet te zeggen. Graag geef ik nog mijn youtube account waar al honderden (denk ik) filmpjes te vinden zijn en waar er iedere week bijkomen: https://www.youtube.com/user/cin1972/videos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s